Syndex România, membră a grupului Syndex

Syndex asigură servicii de consultanță și susținere pentru reprezentanții salariaților și organizațiile acestora.

Experți dedicați exclusiv reprezentanților angajaților și organizațiilor acestora

Din anul 2010, Syndex România, membră a grupului Syndex, realizează expertize economice și sociale pentru sindicatele românești și pentru reprezentanții salariaților români în structurile de dialog social de dimensiune europeană.

Grupul Syndex, peste 40 de ani de experiență

De 40 de ani grupul Syndex ajută reprezentanții angajaților și organizațiile acestora în luarea deciziilor importante. Experți calificați (auditori, economiști, sociologi) realizează în fiecare an peste 2000 de misiuni comandate de către partenerii sociali, instituții de dialog social și instituții publice, atât de dimensiue națională, cât și europeană.

Referințele noastre

Syndex este partenerul multor organizații sindicale din Europa, precum Confederația Europeană a Sindicatelor, CFDT în Franța sau Solidarnosc în Polonia, dar și expertul federațiilor sindicale europene din metalurgie, textile, etc.

Profesionalism, calitate și etică

Syndex România garantează confidențialitatea și profesionalismul. Forțele grupului Syndex, datorită cărora a devenit lider pe piața europeană, sunt competențele experților săi, metodele verificate de analiză și respectul principiilor și valorilor asumate: independența, obiectivitatea și confidențialitatea